Super Sharpie by MagicSmith
Super Sharpie by MagicSmith

Super Sharpie by MagicSmith

Stoc epuizat
209,00 lei

 

Imagineaza-ti ca rogi un spectator sa se gandeasca la orice numar. Scrii predictia pe spatele cartii de vizita. Cand ii rogi sa spuna numarul la care s-au gandit intorci cartea de vizita si le arati acelasi numar. De fiecare data! Magia nu poate fi mai directa de atat!

 

Acum poti prezice orice gand al spectacoturlui: un nume, un numar, o data, varsta, chiar si suma monedelor din buzunarul lui. Lista poate continua, iar reputatia ta va creste cu fiecare predictive impresionanta!

 

Toate acestea sunt posibile cu Super Sharpie! Acest produs este varianta imbunatatita al celui mai puternic gimmick in mentalism. Este incredibil de simplu de utilizat incat vei fi capabil sa uimesti oamenii dupa doar cateva minute de repetitii.

 

Super Sharpie poate fi utilizat ca un Sharpie obisnuit – asta pentru ca el chiar e. Il poti oferi spectatorului fara ezitare sa semneze o carte si nu vor descoperi niciodata secretul.

 

Are un gimmick incorporat, extrem de precis, care iti permite sa faci predictii exacte, clare si usor de citit. Vei face toate acestea chiar in fata spectatorilor, in timp ce te uiti in ochii lor. Tinand cont ca totul se afla in Sharpie nu vei fi nevoit sa scotocesti dupa gimmick.

 

Poti scrie pe orice suprafata – carti de joc (chiar si de plastic), carti de vizita, carnetel etc.

 

Vei avea acces la un video online cu instructiuni si in doar 23 de minute vei invata tehnici grozave de la Chris Smith, Oz Pearlman si Manny Vasquez. La final vei fi pregatit sa uimesti lumea!

 

Pachetul contine:

-          1 marker Super Sharpie negru creat cu precizie si cu gimmick incorporat

-          1 accesoriu special

-          Instructiuni video online si illustrate.

 In the 23 minute companion online video tutorial, you'll learn expert techniques from Chris Smith, Oz Pearlman and Manny Vasquez that will get you up and running with your Super Sharpie immediately.

 

SUPERSHAR

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

8 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici