Prediction Box by Maurizio Visconti - Mentalism

Prediction Box by Maurizio Visconti

Stoc epuizat
600,00 lei

 

Iata o predictie versatila care sigur va uimi orice tip de public.

Magicianul prezinta publicului o cutie de lemn minunata. In aceasta sunt 6 cuburi, fiecare avand o alta imagine pe ele ( de exemplu simboluri ESP). Acesta roaga spectatorul sa se uite la simboluri, sa isi inchida ochii si pur si simplu sa se gandeasca la una din ele. In timp ce face acest magicianul scrie o predictie pe o bucata de hartie pe care o pune intr-un sertar mare si gol al cutiei. In timp ce magicianul este intors cu spatele spectatorul este rugat sa ia un cub de lemn, sa inchida cutia si sa tina cubul strans in mana, fara sa vada magicianul. De indata ce magicianul este intors, roaga spectatorul sa deschida sertarul si sa scoata predictia. Cand predictia este prezentata aceasta se potriveste perfect cu simbolul ales de spectator.

 

Aceasta metoda este una noua si imbunatatita a Jewel Production Box. Iti va permite sa:  

• Pui predictia in sertar in timpul prestatiei

• Sa poti ruga un spectator sa deschida sertarul si sa ia predictia la final si chiar sa o dezvaluie.

• Prezinti numarul oricarui tip de public, chiar si copiilor deoarece pe langa semnele ESP sunt incluse stickere cu culori, numere, fructe si animale.
• Dimensiunile cutiei sunt: 22.2 cm x 16,6 cm x 19.6 cm

PREDB

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

8 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici