Chain Penetration - Efecte

Chain Penetration

In stoc
135,00 lei
cu TVA Livrarea nu este inclusa LIvrare in 24-48h

 

Două paouri mici cu un orificiu în mijlocul lor sunt bine prinse de un suport, iar un lanț de metal este este coborât între cele două panouri. Un șurub este introdus prin ambele orificii ale panourilor pentu a împiedica lanțul să „evadeze”.

Într-un mod incredibil, dar prin simplul gest de a trage în sus lanțul, acesta se eliberează de cele două panouri lăsând impresia că s-a topit prin șurub.

 

Pentru aceste fect simplu și impresionant sunt utilizate doar obiecte uzuale: un lanț, un șurub cu o piuliță și două panouri cu orificii în ele.

 

·         Ușor de făcut și la fel de ușor de resetat;

·         Dimensiuni panouri și suport: 10,7 x 9,9 x 4,2 cm;

·         Piesele au fost create cu mare grijă, punându-se accent chiar și pe cele mai mici detalii. Suportul și cele două panouri sunt făcute din lemn;

·         Instrucțiunile vin sub forma unui video download. Nu există explicații verbale și totul este extrem de vizual. Acesta face ca secretul să fie ușor de înțeles indiferent de naționalitatea cumpărătorului.

 

CHAI

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

8 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici