Block Penetration - O trecere imposibila

Stoc epuizat
239,00 lei

Vreau sa fiu anuntat cand produsul are o reducere/revine in stoc 
E-mail:
Pinterest
 
Doua tuburi rectangulare sunt puse unul peste altul si o sabiuta este trecuta pe la locul de intalnire a tuburilor pentru a opri orice obiect sa treaca dintr-o parte a alta a tubului.
Magicianul ia un cub care intra la fix in tub si ii da drumul in acesta. Se aude cum loveste sabiuta, dar cu un gest magic ajunge sa treaca de sabiuta si magicianul scoate cubul pe partea cealalta a tubului, cubul trecand prin sabiuta. Pentru a impresiona si mai tare, efectul este repetat, dar de aceasta data cubul nu va trece prin sabiuta ci va ramane blocat pe sabiuta!!! Un efect cu adevarat imposibil!

Elegant si magic!
  • Realizat din lemn Teak cu o atentie mare la detalii
  • Usor de facut si apreciat de orice tip de public
  • Cele 2 tuburi puse unul peste altul masoara 18,4 cm si au 5 cm latime. Sabiuta ate 15,5 cm lungime si cubul masoara 3 cm pe fiecare parte.

Instructiunile sunt oferite printr-un video in format electronic. Nu sunt vorbite, totul este vizual si poate fi inteles de oricine, indiferent de limba vorbita.

BLOCKPEN

Di Fatta Magic este unul dintre cei mai mari distribuitori si creatori de magie din europa. Au o gama larga de produse, de la carti de joc pana la magie pentru copii.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

8 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici