at the table experience descarca instant
the vault descarca instant
ebook descarca instant
trucuri de magie descarca instant
centru descarca produse electronice

Ce inseamna instant download?

Produsele online reprezinta viitorul, asta este sigur. Ne bucuram sa putem fi primii din domeniul magiei in Romania care am implementat acest sistem de descarcari instante. Ideea este simpla, aceste descarcari reprezinta numere de sine statatoare (pentru care in mod normal nu se face un DVD intreg) fie seminarii online (At The Table Lecture) fie ebook uri oficiale, iar cateodata chiar DVD uri care au permisiunea de a se vinde in format electronic.

Este un sistem creat pentru a fi in avantajul tau deoarece nu mai ai costuri de productie fizica (scriere pe DVD uri, printare, ambalare, etc), iar transportul este ZERO. Plata se face rapid si in siguranta cu cardul online.

Un alt avantaj major il reprezinta faptul ca vei intra in posesia produsului electronic imediat ce plata a fost confirmata. Vei primi automat pe adresa ta de email informatiile legate de parola si link pentru a putea accesa propria ta sectiune de descarcare. Acolo vei putea vizualiza toate descarcarile instante cumparate prin noi.

NOTA: Produsele online pot fi achizionate doar plin plata online cu cardul.

Produs adaugat la favorite

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici