Datele companiei noastre

SC The Magic Box Project SRL

Program: L-V 09:00-17:00
Telefon: 0743 230 939

email:
comanda@cutiacumagie.ro

Sediul social: 
Aleea Trandafirilor, nr 5B, ap 401, jud. Bihor, cod postal 410087

C.U.I. 46947585
Nr. Ord. Reg. Com: 
J05/3043/2022
Capital Social: 200 RON

 

Totul despre Descarcarile Instante

Ce sunt descarcarile online?

Produsele online reprezinta viitorul, asta este sigur. Ne bucuram sa putem fi primii din domeniul magiei in Romania care am implementat acest sistem de descarcari instante. Ideea este simpla, aceste descarcari reprezinta numere de sine statatoare (pentru care in mod normal nu se face un DVD intreg) fie seminarii online (At The Table Lecture) fie ebook uri oficiale, iar cateodata chiar DVD uri care au permisiunea de a se vinde in format electronic.

Este un sistem creat pentru a fi in avantajul tau deoarece nu mai ai costuri de productie fizica (scriere pe DVD uri, printare, ambalare, etc), iar transportul este ZERO. Plata se face rapid si in siguranta cu cardul online ( nu mai trebuie sa mergi la banca si sa faci transfer sau virament bancar), totul multumita Mobil Pay.

Un alt avantaj major il reprezinta faptul ca vei intra in posesia produsului electronic imedeat ce plata a fost confirmata de Mobil Pay. Vei primi automat pe adresa ta de email informatiile legate de parola si link pentru a putea accesa propria ta sectiune de descarcare. Acolo vei putea vizualiza toate descarcarile instante cumparate prin noi. 

NOTA: Produsele online pot fi achizionate doar plin plata online cu cardul.

Cand pot accesa produsul electronic cumparat?

Produsul electronic il vei putea accesa imedeat ce ai primit pe email parola de acces in centru de descarcare. Acesta va ramane acolo si il vei putea vedea in browser oricand si de oriunde. 

Pot descarca produsul primit electronic?

In situatia in care vei dori sa descarci clipul achizitionat va trebui sa astepti cateva minute deoarece odata ce ai apasat butonul de descarcare, acesta va fi procesat si va fi adaugat numele tau in coltul din stanga sus al filmarii.

Produsele sunt originale?

Magic House EB SRL-D este dealer autorizat al Murphy's Magic Supplies, Inc., iar toate produsele online sunt achizionate in numele clientului odata ce plata a fost confirmata. In acest fel putem oferi clientilor din Romania posibilitatea de a avea acces la o gama larga de surse de invatare disponibile pana acum doar pentru cei din SUA.

Produsele electronice NU sunt trimise de catre Magic-House SRL-D, ele sunt trimise de catre Murphy's Magic Supplies, Inc..
Atat Magic-House SRL-D cat si Murphy's Magic Supplies, Inc. garanteaza pentru originalitatea produselor, iar banii vor ajunge la producatorul original.

Plata online
  • Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de Mobil Pay

    S.C. Magic House EB S.R.L-D si Mobil Pay garanteaza securitatea datelor dumneavoastră personale. Cititi "Politica de confidentialitate S.C. Magic House EB S.R.L-D. pentru mai multe informatii despre subiect.

      In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Mobil Pay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele Mobil Pay, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz.

    In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem dupa introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Produs adaugat la favorite

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici