Datele companiei noastre

SC Magic House EB SRL

Program: L-V 09:00-17:00
Telefon: 0743 230 939

email:
comanda@magic-house.ro

Sediul social: 

Aleea Trandafirilor, nr 5B, ap 401, jud. Bihor, cod postal 410087

C.U.I. 35935127
Nr. Ord. Reg. Com: J5/766/2016
Capital Social: 200 RON

Despre livare

 Proceduri obligatorii la livrare

            Produsele comandate prin Magic-House.ro sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid asigurate de catre Fan Courier. In momentul livrarii coletului, agentul societatii de curierat va contacta Utilizatorul prin e-mail/SMS si telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul in care agentul societatii de curierat nu reuseste contactarea Utilizatorului, acesta va mai proceda la doua avizari succesive. Coletul va fi pastrat doar 7 zile lucratoare de la prima avizare. 

            In cazul in care, in urma tuturor avizarilor, coletul nu va putea fi predat Utilizatorului din cauza refuzului de primire/plata a coletului sau din cauza imposibilitatii contactarii Utilizatorului din culpa acestuia, SC Magic House EB SRL-D va anula comanda si va restrictiona accesul utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi ulterioare si/sau la anumite modalitati de plata a acesteia. Pentru a reactiva accesul, Utilizatorul trebuie sa achite contravaloarea transportului pentru coletul nepredat , in valoare de 16 prin transfer bancar (ordin de plata). In urma reactivarii accesului , la urmatoarea comanda, plata produsului si a valorii transportului se va putea efectua numai in avans, prin una dintre urmatoarele modalitati de plata: plata online prin card bancar sau transfer bancar (ordin de plata). 

Fiecare produs livrat va prezenta urmatoarele "caracteristici obligatorii": va avea toate elementele caracteristice conforme cu cele ale modelului prezentat pe website si va fi original etichetat, ambalat si sigilat.

Factura de cumparare a produsului va fi trimisa la adresa de e-mail a Utilizatorului sau adaugata in colet.


Daca certificatul international de garantie a produsului este asigurat de catre furnizorul international al produsului si clientul il solicita de la SC Magic House EB SRL-D pentru uz in afara Romaniei*, SC Magic House EB SRL-D i-l va trimite acestuia la adresa utilizata pentru livrarea produsului comandat. Ulterior livrarii produsului, cleintul poate solicita la adresa sa de e-mail instructiuni suplimentare de utilizare a produsului pe care le considera necesare, iar in cazul in care acestea sunt asigurate de catre furnizorul international al produsului, SC Magic House EB SRL-D i le va trimite clientului in cel mai scurt timp posibil. 

            La receptia coletului, primitorul trebuie sa verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie sa fie intacta. 

Primitorul coletului are dreptul de a nu accepta si de a nu plati contravaloarea coletului daca sesizeaza urme de deteriorare si/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme de umezeala, etc.) 

Toate mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face in scris pe AWB, in prezenta agentului societatii de curierat, sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va incheia impreuna cu acest agent. Doar in astfel de cazuri se poate refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare. 

In termen de 24 de ore din momentul livrarii produsului, clientul se obliga sa sesizeze in scris SC Magic House EB SRL-D, la adresa de email comanda@magic-house.ro, lipsa oricarei "caracteristici obligatorii", asa cum sunt acestea mentionate mai sus. Lipsa acestei sesizari reprezinta acordul ferm al clientului ca produsul a fost livrat cu toate "caracteristicile obligatorii" prezente.

 *) Se precizeaza ca pe teritoriul Romaniei este valabil certificatul de garantie postat pe website. 

Arie de acoperire si intervale de livrare

Pentru livrarile efectuate exclusiv pe teritoriul Romaniei. 

In functie de momentul confirmarii comenzii plasate si de localitatea de livrare, termenul** de livrare este:

  •          luni - vineri, comenzi confirmate pana in ora 15:00 – 1 zi lucratoare, 2 zile lucratoare pentru comenzile plasate dupa ora 15:00.

In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a optat pentru efectuarea platii prin transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza de la momentul in care este confirmata incasarea contravalorii comenzii in contul SC Magic House EB SRL-D.

**) Cu exceptia aparitiei unor situatii exceptionale care fac imposibila respectarea termenului de livrare.

Costuri livrare
  • Comenzile cu valoarea totala mai mare sau egala cu 250 lei  beneficiaza de livrare GRATUITA prin Fan Courier (in limita ariei de acoperire Fan Courier, fara plata de kilometri exteriori, vezi lista completa aici) sau prin Posta Romana.

  • Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 250 Lei  se va aplica un cost de transport in valoare de 17 lei in cazul comenzilor cu plata in sistem ramburs si 14 lei in cazul comenzilor achitate in avans cu cardul. Costul de transport se adauga la pretul produselor comandate si va fi afisat in cosul de cumparaturi, inainte de lansarea comenzii.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici