Instructiuni utilizare Micro psychic - replica

Efect:

Magicianul prezinta un surub si o piulita si roaga spectatorul sa puna piulita pe surub pana la mijloc. Magicianul ia surubul, iar la comanda acestuia piulita incepe sa se invarta singura si sa vina jos de pe surub. 

Continutul pachetului:

Surub special – 1 buc
Piulita – 1 buc
Gimmick acces baterie – 1 buc
Baterie – 1 buc
Magnet – 1 buc
Banda adeziva – 1 buc
 

Secretul:

Surubul contine in interiorul acestuia un motoras care vibreaza si este activat de catre magnet. Punand magnetul mai aproape de capul surubului veti observa ca acesta incepe sa vibreze, iar piulita va incepe sa se miste.

 

Pregatire:

Pentru a putea introduce bateria/schimba bateria din surub este nevoie de gimmick-ul special creat pentru a putea accesa acea zona. Trebuie sa treceti surubul prin acel gimmick si este foarte important ca gimmick-ul sa stea aproape de capul surubului.(Fig.1)
Odata asezat gimmick-ul in pozitie puneti piulita pe surub si incepeti prin a o strange pe surub pana ajunge la gimmick. Cand ajunge la gimmick mai sunt necesare cateva invartiri pentru a expune locatia bateriei. Sunt sanse sa mearga mai greu, nu va faceti griji, puteti folosi si o cheie.

Asezati bacteria peste arcul din interior. Partea cu + trebuie sa fie catre exterior, iar cea plata catre arc. (Fig. 2)

Dupa ce ati asezat bateria in pozitie puneti inapoi capul de surub. (Fig.3) Cele doua se fixeaza pe baza de frecare si va arata ca un surub normal.

Aseaza magnetul pe degetul aratator si fixeaza-l cu banda adeziva, sau creeaza un flap in forma de T pe magnet. (fig.4)
Prinde acest flap intre degete si astfel poti tine usor magnetul.

 

Prezentare:

Ofera surubul si piulita unui spectator si roaga-l sa insurubeze piulita pana la jumatate. Acum vei tine surubul de capat si apropiindu-l de magnet veia ctiva mecanismul.
Piulita se va desuruba singura si va cadea in palma spectatorului oferindu-I sansa sa il examineze din nou.

Daca doresti sa prezinti acest numar cu mainile complet goale ai nevoie de un magnet foarte puternic pe corps au sub masa cu care lucrezi. 

Depozitare:

Dupa prestatie scoateti capul surubului si eliminate bacteria. Daca nu se scoate bacteria aceasta poate curge sau se poate descarca, iar la urmatoarea reprezentatie sa fiti pusi in situatia de a nu functiona mecanismul.

 

Atentie!
Produsul contine magnet. Tineti-l la distanta de carti de credit, ceasuri, telefoane mobile sau televizoare. De asemenea trebuie tinut la distanta de aparatura medicala. Temperaturile ridicate pot afecta magnetul. Depozitati-l la temperature normale.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici