• -20%
Hologram - David Stone (DVD si Gimmick) - Carti si DVD-uri
Hologram - David Stone (DVD si Gimmick) - Carti si DVD-uri
Hologram - David Stone (DVD si Gimmick) - Carti si DVD-uri
Hologram - David Stone (DVD si Gimmick) - Carti si DVD-uri

Hologram - David Stone (DVD si Gimmick)

DISPONIBIL PENTRU SPATE ROSU

In stoc
176,00 lei Pret anterior 220,00 lei -20%
cu TVA Livrarea nu este inclusa LIvrare in 24-48h

 

Hologram is just amaaaaaazing!

Spectatorul alege liber o carte care va fi "marcata" pe spate cu un sticker galben. Vei putea linistit sa pierzi vizual cartea in pachet si sa il amesteci. Dupa ii explici ca vei face cartea sa sara deasupra...si multumita sticker ului toata lumea il va vedea!

Chiar asa, fara miscari suspicioase, sticker ul pare ca ajunge gradual deasupra pachetului! Chiar arata ca si o holograma, ca si cum ar fi ireal. Singura problema este ca stickerul a aparut...dar este rosu! Orice ar fi, ajunge doar sa pocnesti din degete si acesta devine galben! Isi schimba culoarea instant la comanda da! Si pentru a dovedi ca este aceeasi carte de mai devreme o poti oferi imedeat la examinat!

Creat initial de magicianul fancez Sandy, David Stone a cumparat drepturile acum cativa ani si a refacut complet design ul gimmick ului. Desi era spectaculos, gimmick ul original nu era unul care sa fie eficient pentru profesionisti. David a lucrat sa rezolve toate aceste slabiciuni, iar acum este un efect perfect pentru toata lumea.

Cu ajutorul lui Jerome Fozzani, David a reusit sa se asigure ca rutine poate fi prezentata atat in conditii de lumina naturala cat si de lumina artificiala. David a creat si aceste stickere speciale, realizate dintr-un material special care le face sa arate exact ca si stickere nromale, dar pe acestea le vei putea utiliza din nou si din nou...pentru totdeauna. Nu mai trebuie sa ai dupa tine o gramada de buline lipicioase! Una singura este suficienta pentru sute de prestatii!

Mai mult decat atat! David ofera 5 rutine diferite alaturi de mai multe feluri in care poti face sticker ul sa apare si sa isi schimbe culoarea. 


Vei primi un gimmick complet refacut, gata sa fie utilizat intens chiar si in situatii profesionale.

Primesti:
-DVD (Franceza/Engleza) cu 5 rutine
Interviuri si un documentar de 45 de minute despre istoria efectului Hologram
-2 gimmick uri cu 2 marimi diferite de stickere

DISPONIBIL PENTRU SPATE ROSU

HOLODS

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

8 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici