Phantom Deck by Joshua Jay - Carti de joc - Speciale si Gaff

Phantom Deck by Joshua Jay

Disponibil la comanda
149,00 lei

 

Imaginati-va ca la sfarsitul rutinei voastre de close-up faceti fiecare carte din pachet complet transparenta…. Chiar in mainile spectatorului! Acesta este unul dintre cele mai puternice efecte de incheiere a unei rutine de close-up cu un pachet de carti. Poti face efectul oriunde, chiar si in picioare, nu este nevoie de o masa si se reseteaza instant!

Ideea a pornit de la popularul Omni Deck, dar la Phantom Deck este vorba de un pachet intreg de carti complet transparente, nu doar un bloc de sticla compact.

Tinute impreuna cartile se comporta ca un pachet de carti normal. Arata ca un pachet normal, se simte ca un pachet normal, se pot amesteca…. Singura diferenta e ca absolut toate cartile sunt complet transparente. Acest lucru permite realizarea unor efecte surpriza foarte puternice. Puteti schimba pacheul din mana spectatorului intr-un pachet fantoma sis pre uimirea lui poate in continuare examina fiecare carte transparenta.

 

Marginile laterale ale cartilor au fost tratate special pentru a arata exact ca marginea unui pachet de carti complet normal. Cu o carte de joc normal se acopera pachetul transparent, se asaza in mana spectatorului, iar acesta nu va simti nimic ciudat deoarece Phantom deck se simte si arata ca un pachet obisnuit.

Aceste carti vor rezista o viata intreaga deoarece producatorii au gasit o varianta ce le ofera o calitate fantastica.

Efectul este foarte usor de invatat si suntem siguri c ail veti include in rutina voastra de indata ce il achizitionati.

Phantom Deck vine cu un URL special pentru a urmari instructiunile complete online!

JJPHANTOMDECK

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici