SSS (2015 Edition) by Shin Lim (instructiuni online si tub special) - Accesorii carti de joc

SSS (2015 Edition) by Shin Lim (instructiuni online si tub special)

Stoc epuizat
145,00 lei

 

S.S.S (Sleeveless Silent Smoke) este celebrul efect utilizat de Shin Lim in actul lui ce a obtinut atat un premiu FISM, cat si premiul Fool Us.

Indiferent de tipul de magie (street, parlor, scena) vei putea folosi cu succes S.S.S in rutinele tale. Fii pregatit sa creezi nori de fum in cel mai frumos si silentios mod posibil, fara maneci sau dispozitive greoaie pe antebrat sau la incheietura.

Cutia include:
- un tub special creat pentru acest efect;
- instructiuni video online - in acest tutorial, Shin te invata totul despre primul lui S.S.S si cel cu care performeaza in mod regulat, dar si diverse idei, variatii si optiuni pentru a te ajuta sa gasesti cele mai bune optiuni pentu tine: color change cu fum in gura, utilizarea S.S.S complet inconjurat, S.S.S fara un close-up pad sau masa.

* Necesita asamblare. De asemenea vei avea nevoie  de 2 obiecte usor de procurat din benzinarii/magazin de specialitate sau online pe baza instructiunilor si, optional un close-up pad.

SSS2015

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

8 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici