Roughing Sticks - Harry Robson and Vanishing Inc. - Accesorii carti de joc

Roughing Sticks - Harry Robson and Vanishing Inc.

Stoc epuizat
115,00 lei

 

Dupa 30 de ani de cercetare, Harry Robson a gasit formula exacta pe care o puteti avea si voi acum: Roughing Stick. Aceasta substanta dura este pur si simplu incredibila.

Cand freci bucata de suprafata cartii, aceasta se va comporta exact ca roughing fluid-ul, doar ca mai bine. Cartile roughed vor sta in perechi fara  probleme, dar vor fi super usor de separat exact cand vei avea nevoie. FARA REZIDUURI, cu o bucata puteti sa va creati cel puti 150 de invisible deck uri. Ai toate sansele ca o bucata sa iti ajunga O VIATA INTREAGA. Cea mai buna parte? Este la un mega pret.

Imagineaza-ti posibilitatile!!! Trucuri cu un grup de carti, Brainwave, Invisible Deck, mult mai multe si chiar mai USOR de facut. Multe efecte originale puteai aparea daca acest produs era disponibil mai rapid.

Pentru a vedea cat de practic este, il poti urmari pe Harry Robson cum face un Inbisible deck in mai putin de 2 minute in trailer. 

ROUGHINGSTICKS

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

8 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici