Cartea cu Magie - Eduard si Bianca
Cartea cu Magie - Eduard si Bianca
Cartea cu Magie - Eduard si Bianca

Cartea cu Magie - Eduard si Bianca

In stoc
35,00 lei
cu TVA LIvrare in 24-48h

Am creat această carte pentru a le oferi celor mici nu doar o alternativă la tehnologia de care devin încet dependenți, ci și ocazia de a face lucruri uimitoare cu obiecte de zi cu zi!
De asemenea am pus mare accent pe beneficiile aduse de aceste jocuri, exerciții și provocări atunci când am scris conținutul cărții. Și noi am fost doi copii care prin intermediul magiei am reușit să ne învingem teama de a vorbi în public, am devenit mai deschiși, mai receptivi și totodată ne-am dezvoltat creativitatea și îndemânarea.

Ne face o deosebită plăcere să punem la dispoziția copiilor și chiar a părinților activități captivante și totodată benefice pentru dezvoltarea personală a celor mici!

Cartea conține trucuri de magie, toate cu obiecte de zi cu zi pentru a nu-i pune pe părinți în dificultatea de a procura obiecte speciale, provocări, jocuri matematice, iluzii optice, link-uri către pagini web cu și mai multe idei creative, toate însoțite de sfaturi și indicații pentru a fi siguri că activitățile își ating scopul educativ.

CARTEMAGIE

Nota Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici