Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori
Memento Mori

Memento Mori - Carti de joc

In stoc
55,00 lei
cu TVA LIvrare in 24-48h

Memento Mori - "Remember your mortality"

Din teoria latinei medievale, practica reflectiei mortalitatii a fost o parte clara a culturii umane pentru secole. De la filozie la arta, fascinatia, frica si aprecierea mortii au captivat si cultivat constant imaginatia noastra. Multi practicieni ale acestei teorii tin inca cu ei artefacte care servesc pe post de amintiri, ca cel mai sigur lucru din viata este moartea. Multe din acestea erau obiecte (ceasuri, lantisoare) in forma de cranii.

Deisgn ul simplist este reprezentat de forme low-poly. Multi istorici considera ca cartile de joc reprezinta mult mai multe, iar fiecare suita si valoare avand si un sens ezoteric. Fiecare suita reprezentand unul din cele patru sezoane. Fiecare care din suita este una din cele 13 faze ale lunii. Cele 52 de carti dintr-un pachet reprezinta cele 52 de saptamani ale anului impreuna, astfel reprezentand un an din viata ta.

O amintire constanta a faptului ca suntem tracatori pe acest pamant!


"This deck is my Memento Mori." - Chris Ramsay

CARDSMEMENTO
2017-09-08

Murphy's Magic

Nota Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici