Spider Pen Pro (cu DVD) by Yigal Mesika

Spider Pen Pro (cu DVD) by Yigal Mesika

In stoc
499,00 lei
cu TVA LIvrare in 24-48h

Cu opt ani în urmă, Spider Pen a fost lansat in comunitatea magică și a câștigat instantaneu statutul unui dispozitiv clasic  de magie. A fost un succes la nivel mondial. Iata ca Yigal Mesika mai aruncat o privire peste reel si l-a refăcut complet pentru a face chiar mai bine.

Spider Pen Pro este  într-adevăr un dispozitiv unic de magie. Acesta este primul care include tehnologia patentată Soul. Această tehnologie vă permite să vă relaxați complet și să uitați despre metoda utilizată pentru a efectua trucuri. Acesta vă oferă posibilitatea de a efectua levitatii de maestru și animații cu usurinta. Acum este standardul de aur in role ITR.

Utilizarea Spider Pen Pro pentru a face levitatii și animații arată cât mai aproape de magie reala pe cat este posibil. Nimic de pe piață nu se apropie de SPIDER PEN PRO. 

"Este uluitor!" - Finn Jon

 Ai putea vorbi cu un prieten și cere orice bancnotă. Vei realiza o levitație uimitoare, spre deosebire de oricare altale pe care le-ați văzut vreodată înainte. Plasați pur și simplu bancnota între mâini. Apoi doar indepartati mâinile în afară iar bancnota împrumutata pluteste. Acesta zboara prin în aer, iar apoi urmeaza sa uimesti: Tu pleci pur și simplu lăsând bancnota PLUTIND IN AER! 

  Puteți face bancnota sa cada încet pe podea, apoi la comanda dvs, bancnota sare în sus într-o mișcare magica si ajunge chiar în mâna ta. Dacă ai putea face într-adevăr magie aşa ar arata. Alege un obiect de pe podea şi ii poţi cere sa vina în mâna ta.

Utilizat la TV de cei mai mari magicieni precum Cyril, Criss Angel etc.

 Yigal Mesika te învață in detaliu cum poti utiliza acest device. Sfaturile lui vă vor ridica nivelul de performanță mai mult decât v-ați gândit vreodată ca ar fi posibil. El nu ascunde nimic, ci trece în mod deschis asupra tuturor trucuri sale cele mai bune. Primesti lectii de la cel mai maestru ITR-urilor.

 

Veţi invăţa:

-          Zero Gravity Bill

-          Terry Lunceford's Floating Finger Ring

-          Floating Straw

-          Walking Bill

 

Yigal vă invata si „tehnica de economisire pentru Spider Spool” precum și metoda pentru blocare folosind ceară pentru magicieni.

 

Spider Pen Pro Caracteristici:

Primul reel electronic fără butoane sau comutatoare

Propulsat de un motor electric micro

Nici un zgomot - complet silențios

Utilizeaza o baterie AAA normală, care va dura cu ușurință peste un an (daca faceţi o prestanţă pe zi, bateria NU este inclusă)

Tensiune perfectă constantă

Nu există arcuri sau benzi de cauciuc

Schimbarea spool-ului este la fel de ușor ca si cum ai numara  1-2-3

Un stilou real cu cerneală care poate fi reîncărcat

Fabricat din otel de calitate premium, cu un finisaj cromat.

Clip stilou de schimb - schimb cu ușurință pentru o alta culoare

Locking Method – levitaţi și animaţi obiecte mai grele

Vine cu instrucţiuni in format DVD rulând aproximativ 60 de minute – filmat în HD.

Unicul dispozitiv de magie cu 3 patente!

MADE IN USA

PRODUSUL ESTE ORIGINAL!

 

Înca ai nelămuriri?

Spider Pen Pro este ușor de învăţat și întotdeauna gata.

Spre deosebire de orice alt reel nu ai nimic de ascuns.

Versatil!

Efectuați fără mâneci

Nu este nevoie de asistenţi!

Realizaţi trucurile complet înconjurat!

"Yigal Mesika a făcut-o din nou, Spider Pro Pen se va dovedi o binefacere pentru arta levitației. Întotdeauna gata. Mereu sub controlul tău. Este pozitiv supranatural."

- Luis De Matos

SPIDERPENPRO

Yigal Mesika

S-ar putea sa-ti placa

Nota Comentarii (1)

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici