Ultimate Ambition Improved by Daryl( Gimmick si Instructiuni online) – Albastru

In stoc
195,00 lei
cu TVA LIvrare in 24-48h

Descriere

Ultimate Ambition improved este modul perfect de a termina rutina de Ambitious Card. Dupa prezentarea rutinei tale preferate de Ambitious Card, poti duce totul mai departe prezentand totul inca o data in cele mai imposibile conditii! Pachetul este legat cu o bucata de sfoara in timp ce mai multi spectatori semneaza cartea aleasa pe ambele parti. Cartea aleasa este vizibil asezata in mijloc de catre spectator. Fara miscari dubioase cartea aleasa reapare deasupra intregului pachet. Gimmick-ul special face totul in locul tau!

Gimmick-ul acestui efect formidabil este creat de experti in colaborare cu USPCC si sunt facute pentru Bicycle Rider back.

Pachetul contine gimmick-ul special, sfoara si instructiunile complete si detaliate preznetate de DARYL. Instructiunile includ: rutina personala, rutina modificata, manuirea gimmick-ului si mult altele.

BONUS! Ca si bonus vei primi prezentarea rutinei lui Gregory Wilson utilizand acest efect si multe sfaturi si idei pentru a lasa un impact cat mai mare.

Daryl a folosit acest efect magnific pentru a castiga locul I la F.I.S.M la categoria Card Magic.

Detalii ale produsului

ULTAMBDARYL

Reviews

No reviews
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici