Sirius B by Riffle Shuffle - Carti de joc

Nu sunt suficiente produse in stoc
49,00 RON
cu TVA

Descriere

Un pachet superb inspirat de Sirius B, cea mai stralucitoare stea de pe bolta cereasca. Design-ul cu valuri de pe spatele pachetului reprezinta diversele raze ce traverseaza universul, asemenea luminii pe care o vedem si a tuturor galaxiilor existente chiar daca nu le putem vedea.

Gama de culori variaza de la albastru deschis pana la un maro intens. Toate elementele sunt inclinate 60 de grade spre dreapta indicand locatia relativa stelei Sirius B fata de Pamant.
Design-ul de pe spate a fost conceput in asa fel incat cu ajutorul a 3 carti poti forma o imagine deosebita. Cartile sunt ideale pentru evantaie si cardistry in general.

La deschiderea pachetului te va intampina din prima un mesaj frumos trecut pe flap: „Made on Earth by humans” - „Creat pe Pamant de catre oameni”. Cand acest pachet isi va face turul prin univers creatorii si-au dorit ca provenianta lui sa fie clara.

Caracteristici:

  • Printat de USPCC pe Bee Stock;
  • Air Cushion Finish si Thin Crushed;
  • Design realizat de Adrian Valenzula;
  • Produs si distribuit de Riffle Shuffle Playing Card Company;
  • Editie limitata de 5000 de pachete.

Detalii ale produsului

SIRIUSB

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici