FEB Mega Sale

Snow Stom - Color - 12 buc Snow Stom - Color - 12 buc 2
Available
Efecte

Snow Storm - Color - 12 buc

SC007
37,00 RON
Un numar clasic al magiei, dar si extrem de apreciat de public pentru amploarea pe care o creeaza. Effect: O bucata de servetel este rupta in bucatele, acestea sunt scufundatein apa urmand ca servetelele ude sa creeze o furtuna de confetti care zboara din mainile magicianului.
Interlace by Richard Sanders
Available
Consumabile micro-magie

Interlace by Richard Sanders

INTERLACE
159,00 RON
În orice loc, în orice situaţie poţi face un inel să dispară. Publicul va căuta peste tot, dar vor realiza că inelul este legat pe şiretul magicianului. Magicianul dezleagă încet şiretul, ia inelul şi îl înapoiază persoanei din public. Inelul nu se schimbă. Se foloseşte în permanenţă inelul original!
Mouth Coil By Bazar de Magia
Available
The Vault

Mouth Coil By Bazar de Magia

Bazar de Magia
SC017
52,00 RON
Poti produce o banda lunga de hartie alba din gura ta. Extrem de simplu de executat si cu un impact urias pentru spectatori Contine: 12 role, fiecare rola avand 15 m de hartie.
Brainwave Deck - Bicycle
Available
Consumabile micro-magie

Brainwave Deck - Bicycle

Bicycle Playing Cards
MM044
37,00 RON
Imagineaza-ti ca scoti pachetul de carti explicand ca ai facut o predictie inainte sa pleci de acasa. Rogi spectatorul sa numeasca orice carte. Incet scoti pachetul si vei dezvalui o carte care este cu fata in jos cu o culoare diferite pe spate, aceasta este cartea aleasa. Fara nici o fortare, alegerea este complet libera.
 Jumbo Color Changing Ball to Square by Magic By Gosh
Disponibil in curand
Accesorii micro magie

Jumbo Color Changing Ball to Square - Magic By Gosh

Co018
36,00 RON
Magicianul prezinta o mingiuta rosie pe care o pune in mana stanga. Dintr-o data mingea dispare si apare in buzunarul magicianului. Acesta pune mingiuta colorata deasupra pumnului inchis si impinge inauntru cu degetul aratator. 
Cutiuta cu comori (Treasure Box by Di Fatta)
  • La reducere!
Available
Consumabile micro-magie

Cutiuta cu comori - Treasure Box

Di Fatta Magic
OBITECM
16,00 RON
Un magician imprumuta un obiect de la un spectator pe care il pune in cutiuta cu comori. Cand participantii sunt rugati sa deschida cutiuta si sa isi reia obiectul, nu vor reusi. Singurul care va reusit va fi magicianul!Poti introduce in cutiuta bancnote, notite, predictii, monede, inele, etc.Iti vei innebuni prietenii cu acest numar!
Purse Frames - Goshman
Available
At the table lecture

Purse Frames - Rama poseta - Goshman

PURSFRA
9,00 RON
Imaginati-va fata spectatorilor cand prezentati o "poseta magica pentru monede" (cand ei in mod evident vad doar un simplu cadru), introduce-ti mana inauntru si produceti monede, mingiunge de burete, aproape orice!
Shim Lin Magnets Shim Lin Magnets 2
Disponibil in curand
Consumabile micro-magie

Shin Lim Magnets

Shin Lim
SHINLIMMAG
11,00 RON
Fiecare magnet este realizat special si presat pana ajunge la exact grosimea unei carti de joc - 0,27 mm. Acesti magneti placati cu nickel iti permit nenumaroase aplicatii pentru numere unice de magie cu carti, dupa cum ai putut vedea in 52 Shades of red(vezi video mai jos).  Veti primi si un tutorial online pentru magneti. Acum poti detine gimmick ul cel...
Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text