Zenith (DVD si Gimmicks) by David Stone
Zenith (DVD si Gimmicks) by David Stone
Zenith (DVD si Gimmicks) by David Stone
Zenith (DVD si Gimmicks) by David Stone

Zenith (DVD si Gimmicks) by David Stone

Nu sunt suficiente produse in stoc
190,00 RON
cu TVA

Descriere

David Stone revine cu cea mai uimitoare versiune a celebrului numar Card on ceiling ( carte pe tavan) de pana acum!

Mai mult decat atat, ZENith este ca si "Tool", ultimul best-seller a lui David: si acest gimmick iti va permite sa faci o gramada de numere diferite si rutine!!!

Creat de JB Dumas si David Stone, ZENith iti permite sa prezinti cea mai imcredibila versiune de carte pe tavan: pui TOATE cartile in cutie, doar trebuie sa il arunci catre tavan, iar cartea semnata va aparea pe tavan! Poti instanta sa oferi cutia si pachetul la examinat!!!

Aceasta versiune este noua modalitate de a face Card on Ceiling si mai magica si imposibila. Marele dezavantaj al versiunilor precedente era ca toate cartile se imprastiau pe jos creand un haos complet, iar toate acele carti trebuiau adunate si daca nu reuseasi din prima nu mai aveai o a 2a sansa.

Pe langa aceasta versiune cu cele 5 variatii explicate vei invata si peste 13 rutine nou noute pe care le vei putea face cu acest gimmick. CARD TO BALLOON, STABBED CARD, NO PALM CARD TO POCKET, CARD TO THE WATCH, CARD TO CELLPHONE... 

ZENith nu este pur si simplu inca un truc...Este un intreg concep, un nou principiu. Gimmick ul iti permite sa retii, sa controlezi invizibil una sau doua carti selectate intr-un fel super deschis si motivat.DVD cu 18 routine + 3 gimmick uri: 1 gimmick pentur cartile Bicycle, 2 pentru a le putea personaliza si folosi cu modelul preferat de carti.


NOTE: Culoarea poate varia

IATA PARERILE ALTOR MAGICIENI:

"First ZENith fooled me, then the method amazed me and finally the potential inspired me" 
- Michael AMMAR 

"A gimmick that is truly limited only by your imagination" 
- Doug McKENZIE 

"This gimmick is bloody amazing. This takes it to another level" 
- Etienne PRADIER 

Detalii ale produsului

ZENDS

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici