Efecte si recuzita

Amazing acrobatic knot Amazing acrobatic knot 2
  • La reducere!
Disponibil in curand
Efecte

Amazing acrobatic knot

SC009
75,00 RON
Această rutină incredibila începe atunci când un nod alb "sare" de pe o frânghie alba pe o frânghie roșie. Va veti uimi publicul cu nodul care "aluneca" pe sfoara, iar apoi dispare vizibil. Pentru un final uluitor, nodul se dizolvă chiar în fața ochilor lor și devine o secțiune alba permanenta pe sfoara rosie! Poate fi efectuat oriunde si totul poate fi...
Mouth coil - Colorat - 10 m.
Disponibil in curand
Consumabile si refill

Mouth coil - Colorat - 10 m.

CO003
34,00 RON
Rupeţi un simplu şerveţel (în acest caz poate fi colorat), îl puneţi în gură şi ca prin magie veţi obţine o panglică de hârtie de 10 metri lungime. Hârtia este colorată fiind ideală la evenimentele pentru copii. Fiecare pachet conţine 12 bucăţi de 10 metri.Ideal pentru: stage magic, stand-up magic, kids magic
Sfoara profesionala pentru magie - 1 m Sfoara profesionala pentru magie - 1 m 2
Disponibil in curand
Efecte

Sfoara profesionala pentru magie - 1 m

Di Fatta Magic
ST002
7,00 RON
Aceasta sfoară este realizata exclusiv din bumbac de cea mai înaltă calitate. Numerele cu sfori nu pot lipsi din repertoriu niciunui magician Cea mai importantă caracteristică a sforii este rezistenţa ei fiind compusă din mai mult de 500 de fire. Grosimea sforii este de 1 cm BONUSAlaturi de sfori veti primi un link cu explicarea a 10 numere de magie pe...
Chop cup Aluminiu - Mare Chop cup Aluminiu - Mare 2
Disponibil in curand
Consumabile micro-magie

Chop cup Aluminiu - Mare

MM010
110,00 RON
Magicianul face bila să dispară de sub pahar şi să apară la el în buzunar Pe masă este un pahar şi o bilă. Magicianul ia bila şi o pune în buzunar, dar aceasta reapare sub pahar. Ia mingea şi o pune din nou în buzunar, dar de data aceasta sub pahar apare o lămâie. După ce scoate lămâia din pahar are loc o nouă magie deoarece sub pahar apare o minge de tenis.
Thumb Tip (Soft) Classic by Vernet Thumb Tip (Soft) Classic by Vernet 2
  • La reducere!
Available
Thumb Tip-uri

Thumb Tip (Soft) Classic by Vernet

Vernet Magic
TTCLASICSOFT
9,00 RON 13,00 RON
Vernet Thumb Tip Classic este cel mai de baza accesoriu in lumea magicieni care vă permite să efectuați efecte miraculoase. Acesta poate fi utilizat momente de close-up/micro magie, stand up, scena si mentalism Puteți realiza disparitii, apariții, producții, transformări și restaurări. Este perfect atat pentru amatori cat si profesionisti .
Thumb Tip (Soft) Junior by Vernet Thumb Tip (Soft) Junior by Vernet  2
  • La reducere!
Available
Thumb Tip-uri

Thumb Tip (Soft) Junior by Vernet

Vernet Magic
TTSOFTJUN
9,00 RON
Cea mai buna alegere pentru adolescenti si persoane cu degete mai mici ! Este extrem de realist non-lucios si are un finisaj mat. Cu noul Vernet Junior Thumb Tip puteți efectua aceleași numere de magie care sunt realiztate cu un Thumb Tip Clasic.
Rabbits Rabbits Everywhere Goshman
Disponibil in curand
At the table lecture

Rabbits Rabbits Everywhere Goshman

Murphy's Magic
CO010
19,00 RON
Magicianul arată doi iepuri de burete (6 cm). „Mama” iepure va fi pusă în mâna spectatorului, iar „tata” iepure în buzunarul magicianului. Cumva, „tata” iepure sare în mâna spectatorului! Cei doi iepuri sunt așezați în mâna spectatorului și când deschide pumnul o familie întreagă de iepuri își face apariția!
Take Apart Vanish
Available
Efecte

Take Apart Vanish

Murphy's Magic
MM0031
699,00 RON
O iluzie super-portabila care poate sa faca sa dispara cativa porumbei, un iepure mic sau alte obiecte care sunt puse in aceasta cutie realizata profesional.  Cutia este desfacuta pe bucata cu bucata pentru a dezvalui ca obiectele/animalutele au disparut complet. Alege un produs profesional realizat is SUA pentru recuzita ta!
Change Bag standard (Albastru) Change Bag standard (Albastru) 2
  • Pret redus / -10%
Available
Efecte

Change Bag - Eco

CHANGEBAGECO
67,50 RON 75,00 RON
Break Away Wand by Bazar de Magia
Disponibil in curand
At the table lecture

Break Away Wand by Bazar de Magia

Bazar de Magia
Co013
55,00 RON
Surprindeți ajutorul (spre amuzamentul tuturor) când îi înmânezi bagheta magică, iar aceasta se rupe în mâna lui! Baghetă din plastic rezistent cu o lungime de 35 de centimetri când este întreagă.
Carte colorat Fun Magic A4 - 3 sensuri
Disponibil in curand
Efecte

Carte colorat Fun Magic A4 - 3 sensuri

COLBFUNA4
45,00 RON
Efect O carte de colorata este prezentata avand toate paginile albe. Cu doar o pasa magica  a magicianul, apar desene in carte, dar acestea nu sunt colorate inca. Cu o noua pasa magica desenele sunt pline de culori vii . Daca poti deschide o carte esti gata sa prezinti si acest numar.Simplu! Vizual! Perfect pentru copii!
Carte colorat Deluxe A4 - 3 sensuri
  • Pret redus / -30%
Available
Efecte

Carte de Colorat Deluxe - 3 sensuri - A4

Di Fatta Magic
COLBDELUXA4
41,30 RON 59,00 RON
Carte magica de colorat realizata de Di Fatta Magic Cu aceasta carte de colorat, magicianul va putea sa isi surprinda publicul aratandu-le o carte de colorat care incepe prin a fi complet ALBA...si dupa rostirea unor cuvinte magice apare DESENE CU CONTUR, dupa o pasa magica TOATE PAGINILE DEVIN COMPLET COLOR. Simplu! Vizual! Perfect pentru copii!
Ou de plastic (Alb) - High Quality
Available
Efecte

Ou de plastic (Alb) - High Quality

ST008
17,00 RON
Un ou de plastic este utilizat frecvent pentru rutine de Egg Bag. Este mult mai mult decat unul de lemn fiind mai usor, spre deosebire de oul de lemn care face ca oul sa se vada cand este ascuns in bag.Un ou de plastic este doar un ou creat din plastic, cu interiorul gol.
Squeaker Mouth Double-Voice - Medium
Available
Consumabile micro-magie

Squaker Mouth - Voce Dubla - Mic

MM068
3,00 RON
Acest squeaker este perfect pentru comedy magic si pentru spectacole de copii. Poate face parte foarte usor din urmatoarea ta rutina!Double-voice Squeaker ul scoate un sunet atat cand este apasat cat si cand este lasat. Lungimea aproximativa este de 3 cm. Asculta-l aici:
 Jumbo Color Changing Ball to Square by Magic By Gosh
Disponibil in curand
Accesorii micro magie

Jumbo Color Changing Ball to Square - Magic By Gosh

Co018
36,00 RON
Magicianul prezinta o mingiuta rosie pe care o pune in mana stanga. Dintr-o data mingea dispare si apare in buzunarul magicianului. Acesta pune mingiuta colorata deasupra pumnului inchis si impinge inauntru cu degetul aratator. 
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici